Vlaanderen staat voor enorme uitdagingen. We moeten verdichten, we willen onze woningen heel energiezuinig krijgen en gezondheid en wooncomfort staan daarin centraal. Het verder aansnijden van open ruimte is geen optie. Hoe kunnen we bouwlustige landgenoten de weg wijzen naar gezonde, toekomstbestendige woonomgevingen? Is verdichting verenigbaar met wooncomfort en privacy?

In deze Expert Sessions bieden specialisten invalshoeken en horizonten om de ontwikkelingen van de toekomst aan af te meten. Eén inzicht wordt alvast gedeeld door alle sprekers: er is dringende nood aan interdisciplinaire samenwerking. Wij hopen dan ook een divers publiek van bouwprofessionals, publieke opdrachtgevers en andere beleidsactoren te mogen verwelkomen.

Volg deze Expert Sessions op een moment dat jou het beste past!


Van zodra je ingeschreven bent kan je op elk moment van de dag deze opleiding volgen of verder zetten. Waar je bent maakt evenmin uit! Al onze opleidingen kan je volgen op een computer, smartphone of tablet. De enige vereiste is een verbinding met het internet!

Deze opleiding kan je betalen met de kmo-portefeuille!

Vrije permanente vormingsuren voor energieverslaggevers en architecten

Na het volledig doorlopen van deze opleiding ontvang je als energieverslaggever of architect 6u permanente vorming. We nemen geen tests of examen af.

20% korting voor Pixii-leden!

Ben je nog geen lid?

Ontdek alle voordelen van een lidmaatschap bij Pixii >>